luni, 11 aprilie 2011

10 metode de slabit fara sa tii dieta

Trebuie sa te vezi slaba

Programeaza-ti creierul ca 3 saptamani, seara de seara, inainte de culcare, sa te vizualizezi la greutatea ideala. Imagineaza-ti hainele pe care ti-ar placea sa le porti, senzatia de libertate, de lejeritate si de mandrie pe care ai simti-o. Gandirea pozitiva ajuta mult!
O singura regula alimentara


Asociaza la fiecare masa, 2/3 proteine slabe (pasare, peste, branza, oua) + 1/3 legume. Daca visezi la un platou cu paste, il vei servi obligatoriu cu legume.
Bea un pahar cu apa


Corpul are nevoie sa fie hidratat regulat, in cantitati mici, pentru ca rinichii sa functioneze bine. Asadar, bea un pahar cu apa la fiecare 1-2 ore.
Aplica-ti crema de remodelare


Aplica produsul cu ambele maini, astfel incat sa fie acoperite toate zonele afectate de celulita. De-abia apoi apuca-te de masaj.
Alege spirulina


Aceasta alga de apa dulce are efect remineralizant si revitalizant, ideala pentru slabire. Ea taie foamea si favorizeaza eliminarea colaceilor de grasime. Se iau cate 7-12 comprimate sau capsule (in functie de dozaj, 300 sau 500 mg) pe zi, timp de 20 zile.
Respira menta


Un studiu al Wheeling Jesuit University din Virginia a demonstrat ca cei care respira regulat menta absorb cu 23% mai putine calorii.
Condimente


Mancarurile condimentate actioneaza asupra organismului si il incita sa arda mai multe calorii, spun cercetatorii japonezi.
Contracta-ti fesierii


Stai la telefon, faci mancare in bucatarie, te uiti la televizor, pe scaun la birou: strange-ti fesierii la maximum si tine-i cat mai mult contractati.
Vitamina C din belsug


Consuma cat mai multe portocale, patrunjel, kiwi, limonade neindulcite: acestea contin vitamina C, responsabila de fabricarea carnitinei, o substanta ce arde grasimile la nivel celular.
Ciorapi speciali


Ciorapii impreganti cu cafeina actioneaza prin frecare si refac progresiv fermitatea pieli. In plus, ei stimuleaza muschii gambelor si dinamizeaza fesierii.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu