GLUCIDE RELE | GLUCIDE BUNE |
ZAHĂR DIN TRESTIE (alb sau roşcat) | CEREALE BRUTE (grâu, ovăz, orz, mei etc.) |
ZAHĂR DIN SFECLĂ | FAINĂ BRUTĂ (necernută) |
ZAHĂR BRUN NERAFINAT | PÂINE integrală |
MIERE | PÂINE de secară, integrală |
SIROP DE ARŢAR | PÂINE cu tărâţe |
DULCIURI | OREZ integral |
MELASĂ | PASTE din făină integrală |
DULCEŢURI, JELEURI | GERMENE DE GRÂU |
ÎNGHEŢATĂ DE FRIŞCĂ | BOB VERDE |
BĂUTURI DULCI | LINTE |
(sucuri acidulate, coca cola) | FRUCTE |
FĂINĂ RAFINATĂ | ŢELINĂ |
(pentru baghete, franzelă, pesmeţi) | NAP |
PRĂJITURI DIN FĂINĂ ALBĂ ŞI ZAHĂR ŞI ZAHĂR | GERMENI DE SOIA |
PIZZA | MUGURI DE BAMBUS |
BRIOŞE, CORNURI, BISCUIŢI | INIMĂ DE PALMIER |
FOIETAJE, SUFLEURI | SALSIFI |
PASTE ALBE | VINETE |
(spaghete, ravioli etc.) | DOVLECEI |
OREZ ALB (rafinat) | CASTRAVEŢI |
AMIDON DIN CARTOFI | ROŞII |
MORCOVI | RIDICHI |
PORUMB | CIUPERCI |
AMIDON DIN PORUMB | VARZĂ |
GRIŞ, CUŞ-CUŞ | CONOPIDĂ |
AMIDON | FASOLE VERDE |
CEREALE cernute | PRAZ |
– FULGI DE PORUMB | ANGHINARE |
– PETALE DE PORUMB | ARDEI GRAS |
– OREZ SUFLÉ | SALATĂ VERDE |
ALCOOL (în special distilat) | SPANAC |
NĂUT | |
MAZĂRE USCATĂ | |
FASOLE USCATĂ | |
CIOCOLATĂ cu minimum 60% cacao |
vineri, 1 aprilie 2011
CLASIFICAREA GLUCIDELOR
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu