LIPIDE[1] | GLUCIDE | ALIMENTE GLUCIDO-LIPIDICE | FIBRE ALIMENTARE[2] |
CARNE | FĂINĂ | LAPTE | SPARANGHEL |
– OAIE | PÂINE | NUCI | SALATĂ VERDE |
– VACĂ | BISCUIŢI | ALUNE | SPANAC |
– VIŢEL | OREZ | ARAHIDE | VINETE |
– CAL | CARTOFI | MIGDALE | ROŞII |
– PORC | PASTE | CREIER | DOVLECEI |
MEZELURI | GRIŞ | FICAT | ŢELINĂ |
PASĂRE | CUŞ-CUŞ | SOIA (făină) | VARZĂ |
IEPURE | TAPIOCA | GERMENI DE GRÂU | CONOPIDĂ |
PEŞTE | FASOLE USCATĂ | PASTE CU OU | VARZĂ ACRĂ |
CRAB | MAZĂRE | NUCĂ DE CAJOU | FASOLE VERDE |
CREVETE | LINTE | NUCĂ DE COCOS | PRAZ |
LANGUSTĂ | NĂUT | CIOCOLATĂ | ARAHIDE |
LANGUSTĂ | MORCOVI | ZAHĂR | ARDEI GRAS |
OU | MIERE | MĂSLINE | ANDIVE |
UNT | ALCOOL | CASTANE | CIUPERCI |
BRÂNZETURI | PORUMB | CASTANE DULCI | NAPI |
ULEIURI | FRUCTE | SCOICI | SALASIFI[3] |
MARGARINE | FRUCTE USCATE | ST. JAQUES | FRUCTE |
STRIDII | LEGUME USCATE | ||
AVOCADO |
vineri, 1 aprilie 2011
DIETA MONTIGNAC - CLASIFICAREA LIPIDELOR, GLUCIDELOR, GLUCIDO-LIPIDELOR ŞI A FIBRELOR ALIMENTARE
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu