sâmbătă, 2 aprilie 2011

Dieta(Regimul) Montignac, recomandari pentru meniu prima faza

Cateva recomandari pentru meniul din prima faza: Micul dejun Michel Montignac ne propune doua variante de mic dejun, mic dejun lipidic si mic dejun glucidic. •Micul dejun glucidic - Acest mic dejun consta in glucide bune si este caracterizat de absenta oricarui lipid. Acesta este micul dejun recomandat, pentru a capata energie pentru intreaga zi. Un mic dejun glucidic cuprinde: un fruct (mancat cu 30 minute inainte de restul mesei) cereale complete (integrale, nerafinate) paine neagra sau integrala branza de vaci cu 0% grasime cafea fara cofeina sau ceai slab lapte cu 0% grasime indulcitor sintetic •Micul dejun lipidic - Acest mic dejun consta in proteine si lipide si este recomandabil atunci cand sunteti plecati de acasa, fiind mai usor de procurat. Micul dejun proteino-lipidic este compus din: oua sunca, carnati sau jambon branza cafea fara cofeina sau ceai slab smantana Pranzul Pranzul va fi intotdeauna de natura proteino-lipidica. Pranzul poate fi compus din: •cruditati si legume permise •branza •peste •carne Cina Michel Montignac ne propune doua variante de cina, cina proteino-lipidica si cina pe baza de glucide bune. •Cina glucidica - Acest tip de cina consta in glucide bune si este caracterizata de absenta oricarei lipide. O cina glucidica cuprinde: un fruct (mancat cu 30 minute inainte de restul mesei) supa de legume (integrale, nerafinate) orez integral, neprelucrat, cu sos tomat salata, cruditati, legume branza de vaci cu 0% grasime •Cina proteino-lipidca - Acest tip de cina va fi perfect asemanatoare cu pranzul, fiind compusa din proteine si lipide, fara sa contina glucide. Cina proteino-lipidica este compusa din: oua sunca, carnati sau jambon branza cafea fara cofeina sau ceai slab smantana

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu